CSGOempire Code

Rekomenderad bonus code av oss på CSGOempire.se: CSGOSB

Med denna bonuskod får du tillgång till ett GRATIS CSGO case när du registrerar dig på csgoempire.com's webbplats.

När du har anslutit ditt Steam konto till kan du gå vidare till fliken "Bonus Cases" överst på sidan. Här hittar du ditt gratis bonus case - även kallad Rust Case.

free case csgoempire

Free coins case hos csgoempire.com

När du öppnar ditt CSGO case är det en mycket liten chans att du får en AWP Asiimov till ett värde av 85,40 coins, dessa är helt gratis, dvs free coins. Men chansen är mycket låg. Du kommer sannolikt att sluta med ett föremål värt 0,01 coins. Men det finns också en chans för en Five-Seven värd 0,07 coins eller en MP9 Slide värt 0,03 coins.

Finns det andra bonusar?

Som spelare hos CSGOempire.com kan du delta i olika kampanjer och lottningar. Det finna också ett level system där du kan få förmåner som loyal spelare. Dessa bonusar är oregelbundna, vårt bästa tips är att hålla koll på din inbox och hemsidan för att hitta nya bonusar.

Hur mycket är 1 coin värd?

En coin är värd cirka 5,12 kr eller $0,614.

Vad är en referral bonus code?

En referral bonus code är en marknadsföringskampanj hos csgoempire.com där spelare kan skapa sin egna "bonus kod" som de kan dela med vänner eller på sociala medier för att locka nya spelare till csgoempire.com.

När en spelare registrerat sig och aktiverat bonus koden så får den spelare som skapade koden en så kallad "referral fee" på 30% av spelarens förluster (dvs 30% av vinster som går till csgoempire.com). Detta gör det lönsamt för att marknadsförare att dela bonus koder för att locka nya spelare till deras referral system.

Kan man aktivera fler bonus kampanjer?

Nej. Det går endast att använda sig av 1 bonus kod per konto.

Enda sättet att använda fler bonus koder är om du skapar fler konton. Detta är inget vi reckomenderar då du kan rikera att bli bannad.

Det är också onödigt med tanke på att du kan förlora potentiella vinster då de ej behöver betalas ut dessa om de märker att du har brytit mot använarvillkoren.

Hur du skapar din egna referral bonus kod

För att skapa en referral bonus kod måste du först registrera ett konto hos csgoempire.com. Efter detta klickar du på fliken "Referrals".

csgoempire referral code

Var du hittar Referral sidan på csgoempire.com

Här anger du den kod du vill att nya besökare ska kunna aktivera bonusen med.

Du får också en delbar länk som automatisk gör att csgoempire.com kan se vem som har skickat besökaren. Om besökaren använder länken behövs inte bonus koden aktiveras.